18- 19 Bahar Dönemi Mimarlık Bölümü Ders Programı
14.02.2019

Mimarlık Bölümü ders programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

1. Mimari Tasarım derslerinde Güz döneminde seçilen Öğretim Elemanları grupları ya da şubeleri Bahar döneminde tekrar seçilemez.
  2. Ders programında sıklıkla değişimler olduğu için ders seçimlerinizde sürekli bu sayfadan programın güncel halini kontrol ediniz
  3. MMR 322 Çağdaş Mimarlık Akımları Dersinin günü ve saati güncellenmiştir. Ders, MMR 224 Mimarlık Tarihi Şube 1 ve Şube 2 dersleri ile birlikte işlenecektir. Bu nedenle ders ekle-bırak dönemi programınızı kontrol ederek kaydınızı güncellemeniz gerekmektedir.
  4. MMR 322 dersini yalnızca zorunlu dersi olanlar seçebilir, seçmeli ders olarak seçenler ekle-bırak döneminde dersi bırakmalıdır.
  5. MMR 306 Dersinin derslikleri güncellenmiştir
  6. MMR 217 Dersinin dersliği 2006 olarak değiştirilmiştir.
  7. MMR 122 dersinin dersliği güncellenmiştir.

MMR 201 ve MMR 202 Mimari Tasarım dersini seçecek öğrenciler için;

MMR 201 - MMR 202 dersleri kapsamında Şube-2 (İlalan-Önen) ve Şube-3 (Esirgen-Erdem-Baydar) öğrencileri, Ankara Atılım Üniversitesi Kampüsü’nde çalışacak olup arazi gezisi ders günü ve saatlerinde düzenlenecektir.

MMR 201 - MMR 202 dersleri kapsamında Şube-1 (Hakkan-Yurttaş-Yurdaçalış) ve Şube-4 (Bican-Ekinci-Akdede) öğrencileri, Zonguldak’ta çalışacak olup arazi gezisi 15-16 Şubatta gerçekleştirilecektir.