2020 Yaz Döneminde Staj yapacak öğrencilerin dikkatine
18.05.2020

DUYURU _2019-2020 YAZ DÖNEMİ STAJLARI

18.05.2020

 

Sevgili Öğrenciler,

Tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu, sağlığımızı doğrudan etkileyen bu kritik dönemde, her sene yapılan “Yaz Stajları” nın başvuru süreçleri zamanında yapılamamıştır.

Rektörlük tarafından 13.05.2020 tarihinde yapılan açıklamada, isteyen öğrencilerin 2019-2020 Yaz Dönemi stajlarını yapabilecekleri bildirilmiştir.

İçinde bulunduğumuz bu süreçte gerekli önlemleri alarak, 2020 Yaz Dönemi stajını kendi istekleri ile yapmak isteyen öğrenciler aşağıda belirtildiği şekilde staj başvuru süreçlerini başlatabilirler.

 

MMR 299 Topoğrafya Staj işlemlerinin Başlatılması

MMR299 Topografya Stajı 06-17 Temmuz 2020 tarihleri arasında Öğretim Üyesi Abdulvahit Torun tarafından uzaktan eğitim yöntemi ile yürütülecektir.

2020 yaz döneminde staj yapacak öğrencilerin Mimarlık Bölümü web sayfasında bulunan staj ilkelerini dikkatli bir şekilde okuyarak en geç 12 Haziran tarihine kadar "MMR 299 Stajyer Öğrenci Bilgi formu" ve "İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigortası" için gerekli belgelerin imzalı ve taranmış hallerini , Dr. Öğr. Üyesi Melike Orhan’a mail yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.

MMR 299 için  “İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigortası” için istenen belgeler:

- Nüfus Cüzdanı önlü-arkalı fotokopisi (1 adet)

- 1 vesikalık fotoğraf

- “MMR 299 Stajyer Öğrenci Bilgi Formu” (2 adet) (stajyer öğrenci tarafından doldurulacak ve imzalanacak)

Gerekli belgelere Mimarlık Bölümü Web Sitesi “Yaz Stajları” sekmesinden ulaşabilirsiniz.

 

MMR 399 Şantiye Stajı ve MMR 499 Büro Stajı İşlemlerinin Başlatılması

2020 yaz döneminde staj yapacak öğrencilerin Mimarlık Bölümü web sayfasında bulunan staj ilkelerini ve staj işlemleri sırasını dikkatli bir şekilde okuyarak en geç 12 Haziran tarihine kadar ( daha erken tarihte stajına başlayacak öğrenciler, staj başlama tarihinden en az 1 hafta önce) staj yapacakları yerleri belirleyerek;

Staj Önkoşulları Beyan Formu” nu, "Staj Yeri Kabul Formu"nu ve "İş Kazası ve Meslek Hastalığı Sigortası" için gerekli belgelerin imzalı ve taranmış hallerini ilgili staj sorumlusuna mail yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

 

MMR399 Şantiye Stajı Sorumlusu; Dr. Öğr. Üyesi Burak Bican

MMR499 Büro Stajı Sorumlusu; Dr. Öğr. Gör. Gizem Kuçak Toprak

 

Gerekli belgelere Mimarlık Bölümü Web Sitesi “Yaz Stajları” sekmesinden ulaşabilirsiniz.

 

NOT: Staj başvurusu yapacak öğrencilerin "Staj Önkoşulları Beyan Formu" ile birlikte bir önceki stajını yaptığını belgelemesi gerekmektedir.  Atacs sisteminde stajın yapıldığını gösteren bölüm görüntüsü sunulmalıdır.