2020-2021 Güz Dönemi Mimarlık Ders Programı
30.09.2020

2020-2021 Güz Dönemi Mimarlık Ders Programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

HAFTALIK DERS PROGRAMI & DERSLERİN YÜRÜTÜLME BİÇİMLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Derslerin Yürütülme Türleri:

“Online” : Programda “online” görünen dersler “zoom” uygulaması üzerinden işlenecektir. Ders içeriği, dersle ilgili bilgilendirme ve “zoom link” gibi bilgilerin tamamı dersin “moodle” sayfasından duyurulacaktır. Bu nedenle alınan tüm derslere "moodle.atilim.edu.tr" sayfası üzerinden  kayıt yaptırınız.

“Hybrid 1”: Bu şekilde belirtilen derslerde öğrenci numarasına göre derslere katılım sağlanacaktır.  Bu çerçevede bir hafta öğrenci numarası tek rakamla biten öğrenciler, diğer hafta ise çift rakamla biten öğrenciler bu derslere girmek için üniversiteye geleceklerdir. O hafta derse katılmayan öğrenciler için ders kayıt altına alınacak ve “bulut sistemi” üzerinden gelmediği haftaların ders anlatımını dinleyebilecektir.

“Hybrid” 2”: “Hybrid 2”’ye göre öğrenciler bir ders “online”, bir ders “yüz yüze” şeklinde gerçekleşecektir.

“Yüz yüze (Örgün)” : Dersler “yüz yüze” yapılacaktır.

• Tüm derslerin bilgilerini dersin “moodle” sayfasından takip edebilirsiniz.
  • Bütün bölüm derslerinin ilk günü “çevrim-içi” olarak yapılacaktır. Derslerin dönem içinde işlenme yöntem ve süreçleri, öğretim elemanları tarafından ilk derslerde öğrencilere aktarılacaktır.
  • Mimari Tasarım derslerinde önceki dönemlerde seçilen Öğretim Elemanlarına ait şubeler Güz döneminde tekrar seçilemez. Eski şubenizdeki bir öğretim elemanı değişmiş ise öğrenci o grubu seçebilir.
  • 2. sınıflar için MMR 212 ve MMR 261 dersleri zorunlu seçmeli derslerdir. Ders kayıt sürecinde seçmeyi unutmayınız.

Mimari Tasarım Derslerinin işleyişi

MMR 101 - Cuma günü “yüz yüze”, Salı günü “online”(Güncellenmiştir)

MMR 102 - Cuma günü “online”, Salı günü “yüz yüze” (Güncellenmiştir)

MMR 201 - MMR 202

Şube 1 ve Şube 4 - Salı günü “yüz yüze”, Cuma günü “online”

Şube 2 ve Şube 3 - Salı günü “online”, Cuma günü “yüz yüze”

MMR 301-302

Şube 1- Şube 3 - Salı günü “online”, Cuma günü “yüz yüze”

Şube 2 - Şube 4 - Salı günü “yüz yüze”, Cuma günü “online”

MMR 401-402- Yürütücüler tarafından ilk ders duyurulacaktır.

Güzel Sanatlar Ortak Dersler  (ART kodlu dersler) için programa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ortak dersler için öğrenciler kontenjan artırım taleplerini mail ortamında yapabileceklerdir. Akademik danışmanına ve gsod@atilim.edu.tr adresine mail atarak kontenjan talebinde bulunabilecekler.

Aşağıdaki linkten ise duyuruları takip edebilecekler.

Mimarlık Bölümü