MMR 399 Büro Stajı ve MMR 499 Şantiye Stajı Hakkında
15.01.2021

MMR 399 Şantiye Stajına ilişkin eksik bilgi ve belgeleri bulunan öğrenciler tespit edilmiştir. Gerekli değişikliklerin yapıldıktan sonra MOODLE platformuna (Duyurular içerisinden 11 Ocak 2021 - Eksik Bilgi ve Belgeler başlığına) düzeltilmiş belgelerim yüklenmesi gerekmektedir.

Diğer sorular için staj koordinatörüne burak.bican@atilim.edu.tr üzerinden e-posta ile ulaşınız.

MMR 499 Büro Stajına ilişkin eksik bilgi ve belgeleri bulunan öğrenciler tespit edilmiştir. Gerekli değişikliklerin yapıldıktan sonra MOODLE platformuna (Duyurular içerisinden 11 Ocak 2021 - Eksik Bilgi ve Belgeler başlığına) düzeltilmiş belgelerim yüklenmesi gerekmektedir.

Diğer sorular için staj koordinatörüne gizem.toprak@atilim.edu.tr üzerinden e-posta ile ulaşınız.

Ekin Demirel - Dosya imzalı orjinal dosya değildir.