MMR 399 Büro Stajı ve MMR 499 Şantiye Stajı Hakkında - 15 01 2021

MMR 399 Şantiye Stajına ilişkin eksik bilgi ve belgeleri bulunan öğrenciler tespit edilmiştir. Gerekli değişikliklerin yapıldıktan sonra MOODLE platformuna (Duyurular içerisinden 11 Ocak 2021 - Eksik Bilgi ve Belgeler başlığına) düzeltilmiş belgelerim yüklenmesi gerekmektedir.

Diğer sorular için staj koordinatörüne burak.bican@atilim.edu.tr üzerinden e-posta ile ulaşınız.

MMR 499 Büro Stajına ilişkin eksik bilgi ve belgeleri bulunan öğrenciler tespit edilmiştir. Gerekli değişikliklerin yapıldıktan sonra MOODLE platformuna (Duyurular içerisinden 11 Ocak 2021 - Eksik Bilgi ve Belgeler başlığına) düzeltilmiş belgelerim yüklenmesi gerekmektedir.

Diğer sorular için staj koordinatörüne gizem.toprak@atilim.edu.tr üzerinden e-posta ile ulaşınız.

Ekin Demirel - Dosya imzalı orjinal dosya değildir.