Önemli / Güncel Duyuru 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Stajları Hakkında
21.05.2021

DUYURU _2020_2021 YAZ DÖNEMİ STAJLARI

21.05.2021

Sevgili Öğrenciler,

Tüm dünyanın ve ülkemizin içinde bulunduğu, sağlığımızı doğrudan etkileyen bu dönemde, eğitim süreci kesintiye uğramadan devam ettirildiği gibi, “Yaz Stajları” nın süreci de aynı şekilde devam edecektir.

Gerekli önlemleri alarak, 2021 Yaz Dönemi stajını yapmak isteyen öğrenciler aşağıda belirtildiği şekilde staj başvuru süreçlerini başlatabilirler.

Aşağıdaki linklere tıklayarak yapacağınız staja ilişkin detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

MMR 299 Topografya Stajı MMR 399 Şantiye StajıMMR 499 Büro Stajı

Önemli Notlar:

  • Tüm form ve belgeler, staj başlama tarihinden en az 1 hafta önce MOODLE sisteminde bulunan ilgili staj dersi içindeki “Başvuru Belgeleri” klasörüne yüklenmelidir. Stajlarına, 15 Haziran 2021 tarihinden önce başlayacak olan öğrenciler konu ile ilgili bilgiyi, mmr399@atilim.edu.tr veya mmr499@atilim.edu.tr mail adreslerine yazarak bilgi vermelidir.
  • Yaz okulunda staj yapmasının gerekli olduğunu düşünen öğrenciler, konu ile ilgili en kısa zamanda danışmanı ile görüşmelidir. Uygun görüldüğü taktirde staj koordinatörlüğü ile iletişime geçmelidir.
  • Belgelerin eksik veya hatalı olması, staj yeri, süresi ve kapsamının uygun görülmemesi durumunda, gerekli duyurular Mimarlık Bölümü web sitesinden yapılacaktır.
  • Stajyer öğrenci adayları staj koordinatörlüğü tarafından yapılan duyuru ve bilgilendirmeleri takip etmekten sorumludur.
  • Stajyer, staja başlamadan en az 5 gün önce sigorta girişinin yapılıp yapılmadığını e-devlet sisteminden teyit etmelidir; olası bir sorun durumunda yukarıda belirtilen iletişim mail adreslerine yazılarak bilgi verilmesi gerekmektedir.
  • Tüm yazışmaların kendinize ait @atilim.edu.tr uzantılı epostanız ile yapılması zorunludur.
  • Tüm staj evraklarına https://www.atilim.edu.tr/tr/mim/page/3675/yaz-stajlari adresinden erişmek mümkündür.