Değerli Öğrenciler,

Moodle'a yapılan staj dosyası (c2) yüklemeleri ve mmr399@atilim.edu.tr adresine gönderilmiş stajyer değerlendirme formları (c3) indirilmiş; içerik incelemesi yapılmıştır. Lütfen moodledaki listede adınızın karşısındaki ibareleri dikkatle kontrol ediniz.

Adının yanında not yazmayan öğrencilerle ilgili değerlendirme tamamlanmıştır; notları güz dönemi sonunda açıklanacaktır. “Staj evrakını teslim etmemiş” olan öğrenciler değerlendirmeye alınmayacaktır. Adının yanında not yazan öğrenciler, koordinatörlükle acilen iletişime geçmeli, eksiklerini 17 Aralık 2021 Cuma gününe kadar gidermelidir. Bu öğrencilerin iletişim için kendi @atilim.edu.tr uzantılı adreslerini kullanmaları ve mmr399@atilim.edu.tr’ye yazarak bilgi almaları gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

Burak Bican

MMR 399 Staj Koordinatörü