21-22 Bahar Dönemi Lisans Ders Programı
01.02.2022

2021-22 Akademik Yılı Bahar dönemi itibariyle  ATACS ders kayıt ekranlarında daha önce yer alan “KAYIT SEPETİNİ KAYDET” butonu kaldırılmıştır. Ders kayıt ekranında kayıt yapılmak istenilen dersin en sağındaki kaydolma butonuna tıklandığı anda ders sepete eklenmektedir ve kontenjan otomatik olarak kullanılarak sepet kendiliğinden kayıt edilmektedir. Daha önceden tüm derslerinizi seçerken dersi sepete ekleyip, sepete kaydet işlemini yapıncaya kadar geçen süre içinde diğer öğrenciler sizden önce kontenjanı doldurabiliyorlardı ve sepeti kaydetmenize engel olabiliyorlardı.   Şimdi dersi sepete eklediğiniz anda kontenjanı da kendinize rezerve etmiş olacaksınız.

Yeni dönemde başarılar dileriz.

• 21-22 Bahar Dönemi Ders Programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Ders Ekle-Bırak dönemine kadar programda sık sık güncelleme olacağı için tüm öğrencilerin web sayfasını takipte kalmaları rica olunur.
  • KRY111-Kariyer Planlama dersi Bahar Döneminde de açılacaktır. Dolayısıyla  dersten güz döneminde başarısız olan öğrenciler var ise, bahar döneminde dersi alabilirler.
  • Mimari Tasarım derslerinde önceki dönemde (2021-22 Güz döneminde) seçilen öğretim elemanlarına ait şubeler Bahar döneminde tekrar seçilemez. Eski şubenizdeki bir öğretim elemanı değişmiş ise öğrenci o grubu seçebilir.
  • MMR 232,MMR 332 ve MMR 433 dersleri (Erşan Göksu'nun dersleri) ilk hafta online olarak gerçekleşecektir.

• Başta ingilizce dersleri olmak üzere çoğu derste sınıf güncellemesi yapılabileceğinden programı sık sık web sayfasından kontrol etmeniz rica olunur.

STÜDYOLAR

• MMR 201-  Şube 1: Burak Bican- Gamze İlalan- Nur Elif Yurdaçalış
  • MMR 202- Şube 1: Sinem Kalenderoğlu, Ali Hakkan, Mustafa Kemal Yurttaş (ATACSta bulunan Şube 2 ve Şube 3 birlikte ders yapacaklar. Sistemde hocaları tanımlamak için 3 şube açılmıştır.)

Şube 2: Belamir Köse, Sinan Kınıkoğlu, Nil Akdede

• MMR 402 için Şube 1 : Ercan Çoban, Hasan Özbay

Şube 2- Aytek İtez, İlhan Kural, Tuğçe Utku Sümer (ATACSta bulunan Şube 2 ve Şube 3 birlikte ders yapacaklar. Sistemde hocaları tanımlamak için 3 şube açılmıştır.)

• HIST 102 - ŞUBE 1

HIST 201- ŞUBE 1

• ENG 322 dersinin saati güncellenmiştir. Dersi alan öğrencilerin programı tekrar kontrol etmesi rica olunur.

• MMR 122 dersinin sınıfı güncellenmiştir.
  • MMR 332Şube 2'nin dersliği güncellenmiştir.
  • MATH 108 dersinin günü ve dersliği B1007 olarak güncellenmiştir.
  • MMR 106 dersinin dersliği S1 olarak güncellenmiştir.
  • 2. sınıf öğrencilerinin dikkatine, MMR 215 ve MMR 263 dersleri zorunlu seçmeli derslerdir. Ders kayıt ekranında 4. dönem satırlarında bu iki ders olmalıdır, kontrol etmenizi rica ederiz.