Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü’nün geleneksel etkinliği “Sinan Günleri 14” dördüncü kez gerçekleşmiştir. Etkinliğin birinci günü, Mehmet Konuralp’in “Tektonik Mimari ve Yapısal Tasarım: Deneyimler” ve Aykut Köksal’ın “Praxis, Düşünce ve Bağlam: Sedat Hakkı Eldem ve Turgut Cansever Üzerine”  başlıklı konferansları gerçekleştirilmiş ve Aykut Köksal’ın “Sessizlik ve Işık” adlı sergisinin açılışı yapılmıştır. Etkinliğin ikinci gününde, Cengiz Bektaş’ın ‘'Mimar Sinan'ın Düşündürdükleri”  ve Ferhat Ersöz’ün “ Sinan'ın Akustik Teknolojisi” başlıklı konferansları gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerin ve mimarların geniş katılımı ile Mimarlık kültürü üzerine yararlı bir bilgi paylaşım ve anı ortamı yaratılmıştır.