Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Projeleri TSMD sergisi'nde
09.10.2015

MİMARLIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN PROJELERİ TSMD SERGİSİ’NDE

Mimarlık Bölümü, Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi ”Basamaklar 2015”e katıldı.

TSMD Mimarlık Merkezi’ni tanıtmak, farklı mimarlık okullarının öğrencilerini bir araya getirerek ve etkileşimlerini artırarak mimarlık eğitimine ve ortamına katkıda bulunmak amacı ile yapılan serginin açılışı 9 Ekim 2015’de TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Sergi açılışına Fakülte Dekanı Sevgi Lökçe, Bölüm Başkanı Selahattin Önür, Emel Akın ve Bölüm öğrencileri katıldı. Sergide Atakan Altan, Büşra Çelik, Elif Eda Ekiz, Elif Kibar, Melike Özömer, Melike Özvarinli, Ömer Mustafa Özen, Pınar Kaya ve Pınar Yılmaz’ın projeleri yer aldı.

Ankara’daki Mimarlık Bölümlerinin öğrenci projelerinin katıldığı sergide Bölümlere katılım teşekkür plaketleri verildi. Projeler ve maketler kalabalık bir kitle tarafından ilgiyle izlendi.