İçimizdeki Dünya Prof.Dr. Ahmet İnam Konferansı gerçekleştirildi.
19.02.2016

İçimizdeki Dünya Prof.Dr. Ahmet İnam Konferansı gerçekleştirildi.

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü MMR 201- MMR 202 2. Sınıf Mimari Tasarım Dersleri Konferans dizisi kapsamında birincisi düzenlenen Prof. Dr. Ahmet İnam’ın konuşmacı olarak katıldığı “İçimizdeki Dünya”  isimli konferans 19 Şubat 2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Kemal Zaim Sunel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen konferansa okulumuz öğretim elemanları ve öğrenciler yoğun ilgi göstermiştir. Birçok akademik disiplinde çalışmaları olan Prof. Dr. Ahmet İnam, düşünmekten, düş kurmaktan, yaratıcı olmaktan bahsederek kişinin iç dünyasındaki imgeleri etkileyici anlatım tarzıyla katılımcılara aktarmıştır. İnam insanın iç dünyasında yaşadığı duyguların dışarıya yansımasını “ İçimizdeki dışımız” yorumu ile karşılaştırmış ve kendi hayat deneyimleri ile örneklendirmiştir. Konferans İnam’ın katılımcıların sorularına yanıtları ile devam etmiş ve plaket takdiminin ardından son bulmuştur.