Mimarlık ve Eğitim Kurultayı - IX / Diploma Projeleri Sergisi
16.11.2017

Mimarlık ve Eğitim Kurultayları, 2001 yılından başlayarak iki yıl arayla gerçekleştirilmiş ve kazanımlarını mimarlık gündemine taşımıştır. Kurultaylarda mimarlık eğitiminin ve mimarlığın sorunları ele alınmış; meslek ortamı ve üniversiteler arasında işbirliği sağlanarak çözüm aranmıştır. IX. Mimarlık ve Eğitim Kurultayı 16-17 Kasım 2017 tarihlerinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Kurultay’ın teması “Türkiye Mimarlık ve Eğitim Politikaları” olarak belirlenmiştir.

Kurultay hazırlıkları kapsamında bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Diploma Projeleri Sergisi de aynı tarihlerde açılacak olup, sergide Atılım Üniversitesi GSTMF Mimarlık Bölümünden değerli mezunumuz Koray Sivrioğlu'nun projesi de yer alacaktır.