6. Detay Deri Ürünleri Tasarım Yarışma Başvuruları Başladı!
27.10.2023

Başarılı moda tasarımcısı Gamze Saraçoğlu 2 Kasım'da yarışmaya dair bizleri bilgilendirmek üzere fakültemizde misafirimiz olacaktır.

Yer: Mühendislik Fakültesi A Blok Kat:1
1022 numaralı konferans salonu.
Saat: 11:00

----------------------------------------------------

"Bir Deriden Fazlası, Fark Edilmek ve Fark Yaratmak için Göster Kendini..."

İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği (İDMİB), Türk Deri Konfeksiyon ve Deri Saraciye sektörlerinin yaratıcı gücünün yükselmesi, özgün tasarımlar yaratma ve satma isteklerinin güçlendirilmesi, yetenekli gençlerimizin ve özgün tasarımların teşvik edilmesi ve yeni tasarımcıların sektöre hızla kazandırılması amacı ile Deri Konfeksiyon ve Saraciye kategorilerinde 2024 DETAY DERİ ÜRÜNLERİ TASARIM YARIŞMASI’nı düzenlemektedir.

Değerlendirme sonucu Birinci olan yarışmacıya 100.000 TL, İkinciye 80.000 TL ve Üçüncüye de 60.000 TL
para ödülü verilecektir. Ayrıca dereceye giren ilk üç yarışmacıya/yarışmacılara yurtiçi/yurtdışı yabancı dil eğitim imkanı sağlanacaktır.

Bir Deriden Fazlası, Fark Edilmek ve Fark Yaratmak için Göster Kendini...

Detaaylı bilgi için: https://www.deritasarimyarismasi.com/