Ankara Ticaret Odası'nın "Ankara Marka Festivali" adı altında düzenlediği etkinliğe üniversitemiz öğrencileri davet edilmiştir. 3 günlük etkinliğin sonunda sertifika verilecektir. Davet metni aşağıda verilmiştir. Etkinlikle ilgili ayrıntılar için pdf dosyasını indiriniz.

AMF-Genel Sunum

 

Bugüne kadar Ankara’da yapılan en geniş katılımlı ve uluslararası nitelikte marka zirvesi olan Ankara Marka Festivali (AMF), ikinci kez Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 14-15-16 Aralık 2016 tarihlerinde Congresium Ankara salonlarında gerçekleşecektir.

Organizasyonu TemaCC tarafından gerçekleştirilecek marka zirvesinde; marka, pazarlama, reklam ve dijital dünyanın ulusal ve küresel trendleri tüm boyutlarıyla mercek altına alınacaktır. Zirvenin bu yılki teması “Bilim Ağacı’nın Gölgesinde: Geleceğe Dönüş” olarak belirlenmiştir. Temanın ana amacı, genç kuşaklara bilimin ışığında umut vermek ve ülkemizin kalkınma yolunun bilimden geçtiğini anlatmaktır.

Geçtiğimiz yıl 350 öğrencimizi “Marka” konusunda 3 gün eğitime alıp, sertifika verdiğimizi ve ödüllendirdiğimizi bu vesile ile bilgilerinize arz ediyoruz. AMF’de, 100’ü aşkın ulusal ve uluslararası konuşmacı, keynote oturumlar, workshoplar ve eğitici sertifika programının yanı sıra, ulusal ve uluslararası ‘’markaların’’ standlarıyla yer alacağı bir de fuaye alanı yer alacaktır.

Lisans programı ne olursa olsun, bütün programlar için marka, pazarlama, reklam, dijital dünya gibi kavramlar, mesleklerin tamamını çok yakından ilgilendirmektedir. Bu açıdan Festivalimizin ana konularını bu kavramlar, hedef kitlesinin en genişini de öğrenciler oluşturmaktadır.  Bu açıdan Festivalimizin ana konularını bu kavramlar, hedef kitlesinin en genişini de öğrenciler oluşturmaktadır. Geçtiğimiz yıl 8 bin 500 katılımcının izlediği zirvenin önemli bir kısmını öğrencilerin oluşturması da bizleri fazlasıyla memnun etmiştir.

Bu bağlamda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, gençlerimizi ülkemizin yüz akı markaları ve marka isimleri ile bir araya getirip, deneyimlerini paylaşmak, çok sayıda sertifika programına katılıp, eğitimlerine katkı vermek amacıyla çok değerli öğrencilerinizin festivali izlemelerini ve sahiplenmelerini arzu etmekteyiz. Festivalin bütün boyutlarıyla duyurulması, katılım için gerekli organizasyonun yapılması konusunda siz çok değerli hocalarımızın yardımları bizler için önemli bir değeri ifade etmektedir. 3 gün boyunca festival girişlerimiz ücretsiz olup, öğrencilerimize gün boyu yeme içme konusunda ikramlarımız bedelsiz olarak sağlanmaktadır. Öğle yemekleri tarafımızdan verilmektedir. Ulaşım güçlüğü yaşanması durumunda bizler de elimizden geleni yapmaya hazırız .