Sevgili Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Öğrencileri,

Uzun zaman sonra üniversitemiz çatısı altında bir araya gelecek olmamızın heyecanını şimdiden yaşamaya başladık. Hepimiz için güzel, sağlıklı, başarı ve mutluluk dolu bir dönem olmasını diliyoruz.

2020-2021 Öğretim yılı güz dönemi ders kayıtları 1-2 Ekim 2020 tarihlerinde ATACS (Atılım Akademik Sistem) üzerinden gerçekleştirilecektir. Ders kayıt sürecinde okula gelmenize gerek olmayıp, sorularınızı danışmanlarınıza mesai saatleri (09:00-16:30) içerisinde ofis telefonlarından arayarak, mail göndererek ya da ATACS mesajlaşma sistemi üzerinden iletebilirsiniz.

Ayrıca ders kaydı için danışmanlarınızdan ZOOM üzerinden birebir destek alabilirsiniz. Bunun için danışmanlarınıza ZOOM üzerinden ders kayıt desteği almak istediğinize dair mail göndermeniz yeterlidir. Danışmanınız en kısa sürede görüşmenin tarih-saat bilgilerini ve ZOOM linkini sizlere mail ile iletecektir.

En derin sevgilerimizle.

Prof. Dr. Erdem Ünver: erdem.unver@atilim.edu.tr