Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü bu yıl ilk mezunlarını veriyor ve öğrencilerini 1. Moda Gösterisiyle uğurluyor. 19 öğrencinin, son öğretim döneminde aldıkları mezuniyet projesi kapsamında, danışman öğretim elemanlarının denetiminde hazırladıkları koleksiyonlar 16 Hazi...ran 2011 tarihinde Cer Modern’de izleyenlere sunulacaktır. Farklı temalarda toplam 114 giysiden oluşan defile 19 öğrenci tarafından hazırlanmıştır. İzleyenlerin beğenisini kazanacağı düşünülen defilenin bir bölümünün moda fuar ve festivalleri kapsamında sergilenmesi planlanmaktadır. Bu etkinlik kapsamında Genç Tasarımcıların moda sektörüne tanıtılması ve özgün tasarımlarıyla tasarımcı olmak isteyen gençlere yol göstermesi hedeflenmektedir.