Üniversitemiz Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü, bölüm etkinlikleri çerçevesinde 10. 03. 2014 Pazartesi günü, öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımı ile Fakülte Sergi salonunda Keçe Sanatçısı H. Nurgül Begiç’in ‘’Moda Keçe’yi Keşfetti ‘’ isimli sergisini açtı.

Saat 10. 30’da gerçekleşen açılışın ardından Workshop çalışması gerçekleştirildi. Geleneksel sanatımızın unutulmamasına, çağdaş yaklaşımlarla yarınlara taşınmasına katkı veren Nurgül Begiç’in eserleri ile ağırlanması, O’nun çabalarına, dolayısıyla Türk Kültürüne önemli bir katkı olarak değerlendirilmektedir.

Primitif dönem, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait motiflerin ve Nurgül Begiç’e ait özgün tasarımların yer aldığı sergi 17. 03. 2014 tarihine kadar açık kalacak.