İçimden Geldiği Gibi "Kumaşımı Ben Tasarladım Sergisi"nin Açılışı Gerçekleştirildi
07.11.2014

Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü III. ve IV. sınıf öğrencilerini  ortak noktada buluşturan İçimden Geldiği Gibi "Kumaşımı Ben Tasarladım" projesinin sergi açılışı 3 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Düz bir kumaş üzerinde değişik malzeme, materyal ve yöntemler ile oluşturulan yüzeylerin sunulduğu serginin açılışı, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi dekanı Prof. Dr. Sevgi Lökçe'nin konuşması ile başladı. Sunumu ve kullanılan teknikleri ile beğeni kazanan  sergi 14 Kasım 2014 Cuma gününe kadar fakülte sergi alanında ziyaretçilerini beklemektedir.