ATILIM HIZLI MENÜ

2017 - 2018 Yılı akademik takvim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

E-Posta

Üniversite personellerimiz ve öğrencilerimiz webmail girişlerini buradan yapabilirler.

22-25 Ocak 2014 tarihleri arasında 5.’si Ege Giyim Sanayicileri Derneği’nin sponsorluğunda ve Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonunun katkılarıyla gerçekleştirilen ‘’Beyaz Perde’’ temalı gelinlik tasarım yarışmasında üniversitemizin Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü 1. sınıf öğrencisi Emre Pakel ‘’Femmas’’ adlı tasarımıyla finale kalmaya laik görülmüştür. Finale kalan tasarımı İZFAŞ’ın düzenlediği defilede sunulmuş ve Avrupa’nın en büyük fuarlarından olan “IF WEDDING FASHION İZMİR 2014” fuarında sergilenmeye hak kazanmıştır. Öğrencimizi çalışmalarından dolayı kutlar, başarılarının devamını dileriz.