ATILIM HIZLI MENÜ

2018 - 2019 Yılı akademik takvim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

E-Posta

Üniversite personellerimiz ve öğrencilerimiz webmail girişlerini buradan yapabilirler.

Gelişen teknoloji ve bu doğrultuda moda tasarımı alanında artan yazılı basın sayısı ile birlikte moda editörlüğünün yıldızı her geçen gün parlamakta. Günümüzde birçok kişinin hayalini süsleyen moda editörlüğüne yönelik eğitim programlarının sayısı her geçen gün artmakta. Alanında bilgili olmak, güncel gelişmeleri takip etmek, estetik algısı gelişmiş olmak, akıcı ve çarpıcı yazılar yazabilmek, çözüm odaklı düşünebilmek gibi yeterlilikleri gerektiren bu alanda nitelikli kişilere büyük bir ihtiyaç duyulmaktadır.

AnkaraLife Dergisi yukarıda belirtilen özellikleri karşılayan bölümümüz öğrencisi Seren Erdoğan'ı derginin moda editörü olarak tercih etmiş bulunmakta. Öğrencimiz Seren Erdoğan'a bu yeni yolculuğunda başarılar dileriz.