Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri, doğaya olan saygılarını kumaş renklendirmesinde doğalı kullanarak gösterdiler.

Atılım Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğrencileri “Sürdürülebilir Moda” dersinde çeşitli bitkiler ile renklendirdikleri kumaşları kullanarak hayallerindeki tasarımları gerçeğe dönüştürdüler. Dr. Öğr. Üyesi Pınar Olgaç’ın yürütücülüğünü üstlendiği derse, doğal boyama uzmanı Gülfer Keskin de destek verdi. Öğrenciler ile birlikte keyifli ve öğretici atölye çalışmalarında ortaya çıkan kumaşlardan üretilen giysiler, 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü “ Doğadan Kumaşa: Metamorfoz” isimli sergi ile beğeniye sunuldu.

Atılım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Kaptan ve Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevgi Lökçe tarafından açılışı gerçekleştirilen sergiye, çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasının ardından Pınar Olgaç ve Gülfer Keskin'e, Prof. Dr. Yılmaz Kaptan tarafından çiçek takdim edildi.