14. İstanbul İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması ve Design Week Türkiye2019'da Bu Sene Biz de Vardık...
19.11.2019

Yaratıcı ekonomileri güçlendirmeyi, girişimciliği teşvik etmeyi, endüstriler arası iş birlikçi multidisipliner projeler ve titiz tasarım araştırmalarını odağa alan Design Week Turkey’19, 14-17 Kasım 2019 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Görsel iletişim tasarımı, endüstriyel tasarım, mimari ile birlikte moda ve tekstil tasarımı alanında da çok sayıda etkinlik, konferans ve sergiye ev sahipliği yapan DWT 19’da, 27. Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışmasında 1. olan mezun öğrencimiz Mehmet Demir’in “Soft Universe” isimli koleksiyonu da ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

İstanbul’da tasarım rüzgarının estiği bu tarihlerde aynı zamanda 14. Uluslararası İTHİB Kumaş Tasarım Yarışması’nın final defilesi de gerçekleştirildi. Moda ve Tekstil Tasarımı alanında sektörün ve akademinin önde gelen isimlerinin yer aldığı etkinliklerde Atılım Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü öğretim elemanları da yer aldı.