ATHİB Dokuma Kumaş Yarışması Temsilcilerini, Tanıtım Toplantıları Kapsamında Bölümümüzde Ağırladık...
09.03.2020

Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (ATHİB) Temsilcileri, dokuma kumaş yarışması tanıtım toplantıları kapsamında Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünü ziyaret etti.

ATHİB 9. Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (ATHİB) tarafından dokuma kumaş alanında düzenlenen yaratıcı ve yenilikçi tasarımlarıyla genç tasarımcıların desteklendiği bir yarışmadır. Öğrencilerimiz, tanıtım toplantısı kapsamında geçtiğimiz senenin dereceye giren öğrencilerinin yaptığı çalışmaları da inceleme fırsatı yakadılar.

Öğrencilerimize katılım şartları, ödüller ve sıkça sorulan sorular hakkında bilgilendirme yapan ATHİB ekibine teşekkürlerimizi sunarız.