Cottonbox'un Düzenlediği Tasarıma Değer Yarışmasında Yer Alan Öğrencilerimiz...
22.04.2021

“Tasarıma Değer” yarışması Sümaş Tekstil San. Tic. A.Ş bünyesinde yer alan Cotton Box tarafından düzenlenen bir tasarım yarışmasıdır. Yarışmada, katılımcılardan “Yeni Dünya” temasıyla nevresim deseni tasarlamaları istenmiştir. Ev tekstili sektöründe yeni tasarımcılarının yetiştirilmesini desteklemek amacıyla düzenlenen “Tasarıma Değer” yarışması, ev tekstilinde tasarım kavramını ön plana çıkarmayı, tasarıma ve tasarımcıya değer katmayı ve tasarım alanında kariyer yapmak isteyen genç yeteneklerin yolunu aydınlatmayı hedeflemektedir.

Yarışmada halk oylamasına açılan 40 tasarım içerisinde 3. sınıf öğrencilerimizden Ayşe Ayaz ve Cansen Kara'nın tasarımları yer almıştır. Jüri değerlendirmesine kalan ilk 10 tasarım içinde ise öğrencimiz Ayşe Ayaz'ın tasarımı da yer almıştır. Öğrencilerimizin tasarım görselleri aşağıda yer almaktadır.