Atılım Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) iş birliği ile sektör temsilcileri ve öğrencileri üniversitemiz çatısı altında buluşturdu.
25.05.2022

Ankara’nın giyim sanayi alanında faaliyet gösteren birbirinden değerli firma yetkililerini ve tasarımcılarını bir araya getiren “ 2022/23 Sonbahar-Kış Trend Semineri ve Öğrenci Sektör Buluşmaları Etkinliği” 24.05.2022 tarihinde Atılım Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirildi. 

Tekstil ve Moda Tasarımı alanında lisans ve ön lisans düzeyinde eğitim gören tüm öğrencilerin katılımına açık olan etkinliğin ilk bölümünde sektör yetkilileri ile öğrenciler bir araya geldi. Etkinliğe katılan 10 firma kendi standlarında öğrenciler ile birebir görüşüp, staj ve iş olanakları, sektörün beklentileri, öğrencilerin kariyer gelişimleri gibi konularda bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. 

Etkinliğin ikinci bölümünde ise Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serdar Egemen Nadasbaş ve Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Tekstil Tasarımı Bölümü öğretim elemanı Dr. Gökçe Coşkun sektör temsilcilerine ve tasarımcılara 2022-2023 Sonbahar-Kış Trendleri ile ilgili seminer verdi. 

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği’ne, etkinliğe katılan aşağıda isimleri bulunan tüm firmalara, üniversite-sektör işbirliğine verdikleri destek ve değerli katkıları için teşekkür ediyoruz. 

- Butik Triko

- Ema Gelinlik

- Esswaap (Hakçı Konfeksiyon)

- Ghisa Giyim

- Moda İlgi

- Moda Plaza

- Müsemma Giyim

- Selen Giyim

- Tığ Triko

- Tuğba Giyim