Atılım Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Olarak "Strom Denim" İle Bir Üniversite-Sanayi İşbirliğine Daha İmza Attık!!
03.10.2022

2022-2023 Eğitim yılı Güz döneminde Üniversite-Sanayi İşbirliklerimize bir yenisini daha ekledik. Strom Denim ve Atılım Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarımı 3.sınıf öğrencileri ile hayata geçirilecek proje kapsamında ilk olarak İstanbul'daki Strom Denim firmasını ziyaret ettik.

İki gün süren ve firma tarafından sağlanan eğitimde öğrencilerimiz ilk gün denim giysi üretiminin teknikleri ve tüm prosesler üzerine teknik bilgi edindiler. Bütün departmanları ayrı ayrı deneyimleme fırsatı buldular. İkinci gün öğrenciler tasarımlarının Strom Denim tasarımcısı Yasemin hanımın kritikleri ve revizeleri hakkında bire bir görüşme fırsatı buldular. Tasarımlarının denim kumaş ile üretim sürecinde hangi aşamalardan geçeceği, hangi tekniklerle uygulanabileceği konusunda örnekler üzerinden bilgi sahibi oldular. Koleksiyon temalarına uygun kullanacakları denim kumaşlarının tümünü Strom Denim'in desteği ile edindiler.

Dolu dolu geçen iki günde hem verdikleri eğitim ve teknik destek, hem de misafirperverlikleri için başta Muhammed bey ve Yasemin hanım olmak üzere tüm Strom Denim ailesine, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz..