Evrim Timur İle Workshop ve Proje İşbirliği!
14.12.2022

Galatasaray Mağazacılık A.Ş. ve Galatasaray Dijital A.Ş. yönetim kurulu üyesi, rekorlar kıran mor formanın tasarımcısı, Milano Fashion Week'in açılış defilesini gerçekleştiren ilk ve tek Türk Tasarımcı, uluslararası birçok markanın tasarım danışmanlığını yürüten Evrim Timur yeni projemiz için bölümümüzdeydi.

Üniversitemizin 25.yılı için akademik ve öğrenci cübbelerini öğrencilerimiz Evrim Timur mentörlüğünde tasarlıyorlar. 6 workshop ile deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşacak olan Evrim Timur ile gerçekleştireceğimiz 2.Tasarım Stüdyosu için 22 Aralık 2022 Perşembe günü yeniden bölümümüzde olacak.

Üniversitemize yıllarca sürecek bir miras bırakacak olan bu proje için bizler ve Evrim Timur fazlasıyla heyecanlıyız!