III. Kaynak ve Isıl İşlem Çalıştayı - 10,11 Nisan 2014
24.03.2014

Kaynak ve ısıl işlem profesyonelleri artık gelenekselleşen Kaynak & Isıl işlem Çalıştaylarının üçüncüsünde yepyeni bir içerikle bir kez daha bir araya geliyor :

 10-11 Nisan 2014 tarihlerinde, Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi`nde;

- Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi
- ODTÜ Kaynak Teknolojisi ve Tahribatsız Muayene Merkezi
- ONATUS Öngörü Teknolojileri
- Stresstech Oy - Finlandiya
- ESI Group - Fransa

ortak girişimi ile düzenlenen etkinlikte, kaynak ve ısıl işlem alanında kullanılan simülasyon, test sistemleri ve uygulama alanları ile ilgili sektörel örnek çalışmalar üzerinden katılımcılara bilgilendirmelerde bulunulacaktır.

Etkinliğimiz kapsamında, teorik bilgilendirmelerin yanı sıra, gerek test gerekse de simülasyon çözümlerimiz ile ilgili pratik uygulamalar da gerçekleştirilecektir.

Etkinliğimize daha önce katılmış olan katılımcılar için de içeriğimizin daha önce olduğu gibi her sene ciddi ölçüde güncellendiğini belirtmeliyiz.

III. Kaynak & Isıl İşlem Çalıştayı katılımı için sınırlı sayıda kontenjan olduğundan dolayı, bu linkten indirebileceğiniz davetiye metninde belirtildiği üzere onurozturk@onatus.com  adresine ön kayıt için başvuru yapılması gerekmektedir.

Kaynak ve ısıl işlem teknolojileri alanındaki en son gelişmeleri yakından takip etmek, uygulamalar hakkında teorik ve pratik bilgi sahibi olmak için sizi aramızda görmeyi umuyoruz.

Saygılarımızla,

Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi adına,

Yrd.Doç.Dr. Caner Şimşir
Dr.-Ing. Kemal Davut