Seminar on Latest Advances for Casting Optimization
01.11.2015

Atılım Üniversitesi - Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi olarak son 4 dört sene içerisinde düzenlediğimiz ve artık çekirdek bir kitleye sahip olan seminer ve konferanslar serimize 27 Kasım 2015 (Cuma) günü AVL (Avusturya) ortaklaşa düzenlediğimiz ve FORD-OTOSAN tarafından da desteklenen  “Seminar on Latest Advances for Casting Optimization” etkinlikle devam ediyoruz. 

Etkinlikte firmalarımıza ve akademisyenlerimize özellikle döküm parçaların ısıl işleminde meydana gelen istenmeyen şekil değişikliklerinin ve kalıntı gerilmelerin kontrolüne yönelik güncel analitik ve simülasyon yaklaşımları hakkında bilgiler verilecektir.

 

Etkinliğin detaylı programına buraya tıklayarak erişebilirsiniz.

 

Etkinliğe katılım ücretsizdir fakat kontenjan sınırı nedeniyle kayıt olmak zorunludur.

Etkinliğe katılmak isteyen kişiler MŞMM yönetici asistanı Sn. Serap Yılmaz’a e-posta (serap.yilmaz@atilim.edu.tr) ya da telefon  (+90 312 586 8860) yoluyla ulaşarak kayıtlarını gerçekleştirebilirler.

MŞMM olarak bugüne kadar etkinliklerimize verdiğiniz destekten dolayı tekrar teşekkür ediyor ve bu etkinlikte de sizinle birlikte olarak güncel bilgileri sizinle paylaşmayı umuyoruz.

Saygılarımızla,

MŞMM adına ,

Yrd.Doç.Dr. Caner Şimşir