Seminer tarihi: 2 Haziran 2016

Yer: Atılım Üniversitesi - Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi

Saat: 09:30

Dünya‘nın önde gelen sıvama makinaları üreticisi olan LEIFELD Türkiye pazarında da uzun yıllardan beri aktiftir. Bu çerçevede teknolojisini ve uygulamalarını ilgililere tanıtmayı prensip edinmiştir.

ATILIM ÜNİVERSİTESİ Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi sanayi ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapmakta, ARGE çalışmalarını teorik ve pratik olarak desteklemektedir.

LEİFELD ve ATILIM ÜNİVERSİTESİ Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi işbirliği ile Üniversite kampüsünde, Sıvama (Flow Forming, Spinning) teknolojilerinin tanıtılacağı bir günlük bir seminer düzenlenecektir.

Seminerde Sıvama‘nın (Flow Forming, Spinning) teknik temelleri ve farklı uygulamalar tek tek tanıtılacaktır.

Bu alandaki seminer Türkiye‘de bir ilktir. Katılımınız Üniversite - Sanayi işbirliği için önemlidir. Katılımınızı
bildirmek için ekteki basvuru formunu kullanıp aşağıdaki mail adreslerine gönderebilirsiniz.

Seminer katılımı ücretsiz olup, sonunda katılım belgesi verilecektir.

Saygılarımızla

Seminer programına buradan bakabilirsiniz.

Başvuru formunu buradan indirebilirsiniz.

Leifeld Metal Spinning AG Türkiye Temsilcisi

Şamil Jane