Enerji, Otomotiv, İnşaat ve Makine Sanayi gibi sektörlere, bağlantı elemanı sağlamak amacıyla faaliyetlerde bulunan Mitaş Cıvata’nın, Mühendislik ve Üretim Müdürlüğü birimlerinin 02.09.2021 tarihinde yaptığı MŞMM ziyareti sonrasında, 06.04.2022 tarihinde MŞMM olarak Mitaş Cıvata’ya bir ziyaret gerçekleştirildi. Mitaş Cıvata'nın yeteneklerinin yerinde görülmesi ve ilerde ortak çalışmalar yürütülmesi adına yapılan ziyarette Mitaş yöneticileri( ARGE, Üretim, Fabrika Md., Genel Md.) ile bir araya gelindi. Bu kapsamda Atılım Üniversitesi tarafından belirlenecek bir Yüksek Lisans öğrencisi ile Mitaş Cıvatanın ihtiyaçlarına göre tez konusu seçilmesi ve çalışmanın Mitaş Cıvata fabrikasında ve MŞMM de yürütülmesi, birlikte Tübitak projelerine başvuru yapılması, bu sayede proseslerin geliştirilmesi, yeni ürün tasarımları ile sanayi ve MŞMM işbirliğinin başarılı bir örneği olarak katma değer yaratmak amaçlanıyor.