2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

ATILIM ÜNİVERSİTESİTM

REKTÖRLÜĞÜ

Sevgili Mezun Adayı Öğrencimiz,

2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 23 Haziran 2017 Cuma günü, saat 17.00’de Amfi Tiyatroda tek oturumda gerçekleştirilecektir.

Mezuniyet Törenine katılacak öğrencilerimizin aşağıda belirtilen hususları dikkate almaları gerekmektedir.

• Mezuniyet Töreni provası 21 Haziran 2017 Çarşamba günü saat 11:00’da Amfi Tiyatroda yapılacaktır. Törene katılacak öğrencilerimizin bu provada hazır bulunmaları gerekmektedir. Provaya katılmayan öğrencilerin isimleri Mezuniyet Töreni sırasında okunmayacaktır. Mezuniyet provası için, aynı gün saat 09:30’da Sıhhiye ve Tunus Caddesinden alınıp 13:00’de aynı duraklara bırakılmak üzere Nizamiye önünden servisler hareket edecektir.

• Törende, Üniversite derecesine girenlerin ardından alfabetik sırayla Fen Edebiyat Fakültesi, GSTMF, Hukuk Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu derecelerine girenler ile Doktora mezunlarının ve Bölüm Birincilerini takiben diğer mezunların belgeleri verilecektir.

• Mezuniyet Törenine cüppe ve düzgün bir kıyafet ile katılmak zorunludur.

• Öğrenciler kep, şal ve cüppelerini, 13-22 Haziran 2017 tarihleri arasında 100 TL’lik depozito ücreti ödendi yazısı ve öğrenci kimliği ile birlikte; 09:30-12:30 ve 13:30-16:30 saatleri arasında, Amfi Tiyatro’da yer alan (ATM bölgesi) dağıtım biriminden alabileceklerdir. Cüppelerin iadesi ise, 23 Haziran – 10 Temmuz 2017 tarihleri arasında yine aynı birime yapılacaktır.

• Yukarıda belirtilen tarihlerin dışında kep, cüppe ve şal dağıtımı ile teslimatı yapılmayacaktır.

• Cüppe almaya şahsen gelemeyen öğrenciler adına başkası da cüppe, kep ve şal alımı yapabilir.

• Tören günü, saat 15.30’da hareket edip, Akköprü - Konya Yolu; Tunus Caddesi - Hoşdere Caddesi – Turan Güneş Bulvarı; Sıhhiye - Milli Kütüphane ve Ümitköy – Çayyolu – Yaşamkent (Galleria AVM, Arcadium AVM ve Yaşamkent Migros durakları) güzergâhlarından geçecek; Tören bitiminden sonra, saat 21.30’da Üniversitemizden hareketle aynı noktalara dönüş yapmak üzere servis hizmeti verilecektir.                                                                                                                                                                      Duyurulur.