Erkek Basketbol Takımımız Şampiyon oldu
14.12.2017

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği Basketbol 2.Lig Turnuvası, 4-8 Aralık 2017 tarihleri arasında Ankara Ted Üniversitesinde düzenlendi.

Erkek Basketbol Takımımız zorlu kurada grupta ilk maçında Hacettepe Üniversitesine 59-72 yenildi,  2. Gün Yıldırım Beyazıt Üniversitesini 93-68 yendi. Şampiyonaya devam etmek için 3. maçında TED Üniversitesini yenmemiz gerekiyordu ve ev sahibi takımı 83-52 yenerek grup 2.si olduk. Yarı finalde diğer grubun 1.si Ankara Üniversitesi eşleşen takımımız, mücadeleyi 79-65 kazandı. Finalde tekrar Hacettepe Üniversitesi ile karşılaşan takımımız, 83-76 skorla sahadan galibiyetle ayrılarak şampiyon oldu ve 1.Lig’e yükseldi.

Gerek saha içindeki üstün performansları, gerekse saha dışındaki sportmen davranışlarıyla Üniversitemizi olabilecek en iyi şekilde temsil eden basketbolcularımız her türlü takdiri hak ettiler.Basketbol takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.