Güvenli sürüş , güvenli yaşam
14.12.2017

Üniversitemizin özel taşıma hizmetlerini üstlenen AKS Araç Kiralama ve Taşımacılık Hizmeti A.Ş. çalışanlarına 6 Aralık 2017 Çarşamba günü, Mühendislik Fakültesi 1. Kat 1020 nolu salonda ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” ve bu eğitimi destekleyen ‘Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi’ verildi.

Köker Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü Ayşen Önal ve Üniversitemiz İş Güvenliği Uzmanı Gülcan Güner tarafından verilen eğitim ile çalışanlarımız, İş Sağlığı ve Güvenliği konularında bilgilendirildi. Çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, işyeri temizliği ve düzeni, iş kazası ve meslek hastalığından doğan hukuki sonuçlar ve birtakım teknik konulardan oluşan eğitimin, bu alandaki hataların minimuma inmesini ve personelin daha güvenli çalışmasını sağlayacağı öngörülüyor.