2022-2023 Akademik yılı Bahar Dönemi Temel İngilizce Hazırlık Ders Kayıtları
31.01.2023

Sevgili öğrencimiz,

2022-2023 Akademik bahar dönemi Temel İngilizce Hazırlık Bölümü ders kayıtları 25 Ocak 2023 (10:30) -  05 Şubat 2023 (23:59) tarihleri arasında  ATACS üzerinden, https://atacs.atilim.edu.tr/ adresinden yapılacaktır.

Kayıt işlemlerini aşağıda anlatıldığı şekilde ve süresi içerisinde tamamlamayan öğrenciler derslere alınmayacaktır.

Açılan menüden de “İngilizce Hazırlık Ders Kaydı İşlemlerim” seçeneği tıklanarak ders seçim ekranına yönlendirilirsiniz.

Kayıtlar öncesinde eğitim ücreti yatırılmış sisteme ücret yansımış ve ders kayıt olmanız için bir engel yoksa ders kayıt işleminiz başarıyla sonuçlanacaktır.

Seçtiğiniz ders başarıyla eklenince resimdeki gibi listede sarı olarak yer alacaktır. “Kayıt yaptırmış + Sonuçlanmamış” şeklinde renk kodu alacaktır. Bu aşamadan sonra çıkış yapabilirsiniz.

Not: Şifresini unutan öğrenciler yine aynı ekranın sağ alt köşesinde yer alan “Şifremi Unuttum”'a tıklayarak gelen formda ilgili alanları doldurduktan sonra yeni şifrelerini belirleyebilirler.

Ekran1:

Ekran 2:

Kurumsal eposta :  soyad.ad@student.atilim.edu.tr  olan mail adresinizdir.

SMS gönderilecek telefon sistemde kayıtlı olan cep telefonu bilgisidir.