2019-2020 Bahar Dönemi Mezuniyet ve diploma teslim işlemleri
10.07.2020

Akademik olarak mezuniyet şartlarını yerine getiren ve tüm idari  onayları tamamlanmış olan öğrencilerimizin  diplomalarının  13.07.2020 gününden itibaren dağıtılacağı duyurulmuştu.

Diploma basım  ve imza süreçlerinin  uzaması nedeni ile  diplomalar  22.07.2020 tarihi itibari ile

• Öğleden önce gelenlere  saat 10:00’den sonra,
  • Öğleden sonra gelenlere saat 14:00’dan sonra,

teslim edilmeye başlanacaktır.

Bu süreçte mezuniyet belgesine ihtiyaç olan öğrencilerin mezuniyet belgesini  e-devlet üzerinden almaları rica olunur.

Not:

Mezuniyet durumunda olan öğrencilerimizin, mezuniyet idari onay durumlarını ATACS üzerinden “Ders Kayıt & Mezuniyet İşlemlerim” menüsü altındaki “Mezuniyet Onay Durumu”

alt menüsüne tıklayarak açılan sayfadan kontrol etmelerini, idari onayları tamamlanmamış birimler ile irtibata geçerek idari onayın durumu ile ilgili  bilgi aldıktan sonra konu ile

ilgili  varsa  ödeme veya üzerlerinde bulunan materyal (kitap, cihaz, spor malzemesi vb.) teslimi işlemlerini  ivedi olarak tamamlamaları gerekmektedir.