2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi Diploma Teslimi İle İlgili Duyuru
09.06.2022

Sevgili öğrencimiz,

2021-2022 akademik yılı bahar dönemi sonunda mezun olan öğrencilerin diplomaları:

• İdari onayları ***  17.06.2022 tarihinden önce tamamlanmış olan ve mezuniyet törenine cübbe alarak katılanlara tören sırasında,
  • Mezuniyet törenine katılmayanlara 28.06.2022 tarihinden itibaren  (mesai saatleri içinde) Öğrenci İşleri Direktörlüğü’nden teslim edilecektir.
  • Mezuniyet işlemleri (idari onayları) tamamlanarak mezun olan  öğrenciler 09.06.2022 tarihinden sonra e-devlet (https://www.turkiye.gov.tr/yuksekogretim-mezun-belgesi-sorgulama)  üzerinden mezuniyet belgelerini alabileceklerdir.

*** Öğrencilerin mezuniyet idari onay durumlarını ATACS üzerinden “Ders Kayıt & Mezuniyet İşlemlerim” menüsü altındaki “Mezuniyet Onay Durumu” alt menüsüne tıklayarak açılan sayfadan kontrol etmeleri, idari onayları tamamlanmamış birimler ile irtibata geçerek idari onayın durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra konu ile ilgili varsa ödeme veya üzerlerinde bulunan materyal (kitap, cihaz, spor malzemesi vb.) teslimi işlemlerini en kısa sürede tamamlamaları gerekmektedir.