2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Diploma Teslimi İle İlgili Duyuru
23.06.2023

Sevgili öğrencimiz,

2022-2023 akademik yılı bahar dönemi sonunda mezun olan öğrencilerin diplomaları:

• İdari onayları ***  tamamlanmış olanlardan:
    • 11-12-13 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacak olan mezuniyet törenlerine cübbe alarak katılanlara  tören sırasında,
    • Mezuniyet törenlerine katılmayanlara  ise 14.08.2023 tarihinden itibaren  (mesai saatleri içinde) Öğrenci İşleri Direktörlüğü’nden teslim edilecektir.

*** Öğrencilerin mezuniyet idari onay durumlarını ATACS üzerinden “Ders Kayıt & Mezuniyet İşlemlerim” menüsü altındaki “Mezuniyet Onay Durumu” alt menüsüne tıklayarak açılan sayfadan kontrol etmeleri, idari onayları tamamlanmamış birimler ile irtibata geçerek idari onayın durumu ile ilgili bilgi aldıktan sonra konu ile ilgili varsa ödeme veya üzerlerinde bulunan materyal (kitap, cihaz, spor malzemesi vb.) teslimi işlemlerini en kısa sürede tamamlamaları gerekmektedir.