2021-2022 Akademik yılı güz dönemi sonunda mezun olan öğrencilerin diploma teslim tarihleri
18.01.2022

Sevgili Öğrencimiz,

• 2021-2022 Akademik yılı Güz Dönemi sonunda ön lisans / lisans programlarından mezun Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz diplomaları  08.02.2022
  • 2021-2022 Akademik yılı Güz Dönemi sonunda ön lisans / lisans programlarından mezun olan diğer öğrencilerimiz diplomaları  14.02.2022

tarihlerinden itibaren Öğrenci İşleri Direktörlüğü'nden  teslim edilmeye başlanacaktır.

Bu süreçte ihtiyaç duyulan mezuniyet  durumuna ilişkin belge  https://www.turkiye.gov.tr/yuksekogretim-mezun-belgesi-sorgulama adresi üzerinden alabilmektedir.

Not: Mezuniyet durumunda olan öğrencilerimizin, mezuniyet idari onay durumlarını ATACS üzerinden “Ders Kayıt & Mezuniyet İşlemlerim” menüsü altındaki “Mezuniyet Onay Durumu” alt menüsüne tıklayarak açılan sayfadan kontrol etmelerini, idari onayları tamamlanmamış birimler ile irtibata geçerek idari onayın durumu ile ilgili  bilgi aldıktan sonra konu ile ilgili  varsa  ödeme veya üzerlerinde bulunan materyal (kitap, cihaz, spor malzemesi vb.) teslimi işlemlerini  ivedi olarak tamamlamaları gerekmektedir.

Öğrenci İşleri Direktörlüğü