Şehir Yönetiminde Markalaşma
17.12.2019

Giderek hayatın merkezine oturan şehirler ve şehir hayatında, şehirlerin nasıl yönetildiği, şehirlerin değerlerinin nasıl markalaştığı ve hayatımızı etkilediği çok önemli bir yer tutmaya başlamıştır. Yerel yönetimler ve siyaset açısından çok önemli olan bu konu Üniversitemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi tarafından konunun en üst düzey ilgilileri ile birlikte ele alınacaktır. Bu amaçla 17 Aralık saat 14:00'de Atılım Üniversitesi Kadriye Zaim Kütüphanesi Konferans Salonunda Şehir Yönetiminde Markalaşma Paneli düzenlenmiştir. Panelin açılışında İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mithat Üner'in sunumunun ardından Hürriyet Gazetesi Haber Koordinatörü Deniz Gürel, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Murat Ilıkan, Stratejik İletişim Danışmanı Hayret Sümer (Mirror İletişim) ve TOBB Ankara Genç Girişimciler Başkanı Hakan Tarhan konuşmacı olarak katılacaklardır.