5 Mayıs 2023 - Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Dış Paydaş Toplantısı
05.05.2023

Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü Dış Paydaş Toplantısı kapsamında 05.05.2023 Cuma günü gerçekleştirilen toplantıya katılan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Görüşmede akreditasyon süreci, yıl sonunda açılacak öğrenci sergisi gibi önemli konuları ele aldık. Tüm katılımcıların değerli fikirleri ve ortak hedeflerimiz doğrultusunda birlikte çalışmaya devam etmekten heyecan duyuyoruz. Bölümümüz kadrosu ve değerli misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk:

Prof. Dr. M. Mithat Üner (Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı)

Dr. Öğr. Üyesi Eda Turancı (Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım)

Dr. Öğr. Üyesi Ebru Akçay (Başkent Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım)

Yasemin Ayçiçek (Mültecilerle ve Sığınmacılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği)

İbrahim Dilek (DLK Solution Kurucusu)

Eda Özyurt Kılınç (UNFPA)

Deniz Yütek - Öğrenci Temsilcisi

Toplantının fikir alışverişinde bulunmak, birbirimizden öğrenmek ve ilişkilerimizi güçlendirmek için değerli bir fırsat olduğuna inanıyoruz.

Katılımları için değerli paydaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.