Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü tarafından 7 Haziran 2023'de düzenlenen sergide öğrencilerimizin etkileyici çalışmaları ve projeleri sergilendi.
Sergi, Adobe Illustrator gibi endüstri standardı araçlar kullanılarak hazırlanmış, reklam tasarımları, albüm çizimleri ve paket tasarımları dahil olmak üzere çok çeşitli yaratıcı çalışmalara ev sahipliği yaptı. Öğrencilerimiz, görsel olarak özgün ve profesyonelce yürütülen tasarımlar oluşturmak için bu programları kullanma konusundaki ustalıklarını sergilediler.

Etkinlik, ziyaretçilere, öğrencilerin etkili iletişim ve markalaşma için dijital araçlardan yararlanma konusundaki yeterliliğine doğrudan tanık olmaları fırsat sağladı.