14 Haziran 2023 Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümü Ortak Eğitim Sunumları.
14.06.2023

Atılım Üniversitesi Halkla İlişkiler Departmanı ortak eğitim programı kapsamında, sektörün önde gelen medya kuruluşları Onedio ve Konuşulan İşler ile işbirliğini tamamlamıştır.

Söz konusu işbirliği, öğrencilerimize medya sektöründe uygulamalı deneyim kazanmaları için benzersiz fırsatlar sağlamıştır. Öğrencilerimiz stajları boyunca kurgu, yapay zeka teknolojilerini kullanma, içerik oluşturma gibi çeşitli görevlere aktif olarak katkıda bulundular. Sektöre dair deneyimler, Halkla İlişkiler Departmanı'nın müfredatını tamamlayıcı olmakla beraber öğrencilerin teorik bilgilerini pratik ortamlarda uygulamalarına da olanak sağlamıştır.

Ortak eğitim programımız akademi ve endüstri arasında çok önemli bir köprü olduğunu kanıtlamıştır. Ayrıca program öğrencilerimizi dinamik halkla ilişkiler ve medya alanında gelecekteki kariyerlere hazırlayan önemli bir süreç olarak değerlendirilmiştir.