Ders kayıt süreçleri ve ilk hafta yapılacak olan dersler
13.09.2023

Değerli öğrenciler,

Ders kayıt süreci hakkında önemli bir duyuru iletmek istiyoruz. Lütfen ders kayıt sepetinize eklediğiniz derslerin, ders kayıtları süresi boyunca onaya gönderilse de gönderilmese de sizde kalacağını unutmayınız. Derslerinizde olası değişiklikler yapma ihtimaliniz bulunuyorsa, eklediğiniz derslerin kayıt sepetinizden hızlıca danışman onayına gönderilmesi hem size hem de bizlere ekstra zorluk çıkarmaktadır. Ders kayıt sepetlerinizi, kontrol ettikten ve en son halini verdiğinizden emin olduktan sonra kayıt süresi boyunca danışman onayına gönderebilirsiniz.

Ayrıca derslerin başlaması ve devamsızlıklarla ilgili bir duyurumuz bulunuyor. PSY kodlu tüm derslerde ders konuları ilk haftadan itibaren işlenmeye başlayacaktır. Zorunlu derslerde ise ilk haftadan itibaren devamsızlık kayıtları alınacaktır. İlk hafta derse katılmayan öğrenciler, derslerin ilerleyen kısımlarında eksik kalabilecekleri gibi zorunlu derslerde devamsızlık yapmış olacaklardır. Bu hususa dikkat etmenizi önemle rica ederiz.

Bilginize sunar, başarılı bir dönem geçirmenizi dileriz.