KESİN KAYIT İÇİN HAK KAZANAN ÖĞRENCİLER
19.07.2019

Yüksek Lisans ve Doktora programları 2019-2020 güz dönemi 1. devre başvuruları sonuçları

Programlara kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrencilerin isimlerinin yer aldığı listeye bu duyurunun sonunda ulaşabilirsiniz.

Eğitim ücreti ödeme ve kesin kayıt işlemleri: 22 Temmuz 2019 – 26 Temmuz 2019

Kesin kayıt için Atılım Üniversitesi İncek kampüsünde bulunan Öğrenci İşleri Bürosu’na şahsen başvurmanız gerekmektedir.

Önemli Not: Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği Madde 35(6) gereği “Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.”

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• *Lisans mezuniyet belgesi aslı ile birlikte fotokopisi
  • Lisans not döküm belgesi (Transkript) imzalı ve mühürlü aslı (İnternet çıktısı kabul edilmeyecektir)
  • Başvuru ücretini ve ilk öğretim ücretini yatırdığına dair dekont; https://www.atilim.edu.tr/tr/mali-isler-ve-butce-direktorlugu/page/3960/sosyal-bilimler-enstitusu
  • Dil şartı olan Yüksek Lisans Programlarına başvuru için **Atılım Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından onaylatılmış İngilizce Yeterlik Belgesi (YDS, YÖKDİL, TOEFL, IELTS veya AİYS)
  • Tezli yüksek lisans programlarına başvuracaklar için ALES belgesi çıktısı
  • *Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (E – devlet)
  • *Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Soyadı değişikliği olan kadın adaylar için evlilik cüzdanının ilk 3 sayfası
  • 4 adet vesikalık fotoğraf

* E – devletten alınan barkod numaralı belgeler kabul edilecektir.

** İngilizce Yeterlik Belgeleri için Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Celal Aktaş tarafından onay alınması gerekmektedir.

DOKTORA PROGRAMLARINA KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• *Lisans ve yüksek lisans mezuniyet belgeleri aslı ile birlikte fotokopisi
  • Lisans ve yüksek lisans döküm belgeleri (Transkript) imzalı ve mühürlü aslı (İnternet çıktısı kabul edilmeyecektir)
  • ALES belgesi çıktısı
  • **Atılım Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından onaylatılmışİngilizce Yeterlik Belgesi (KPDS, ÜDS, YDS, YÖK DİL veya TOEFL)
  • *Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (E – devlet)
  • *Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Soyadı değişikliği olan kadın adaylar için evlilik cüzdanının ilk 3 sayfası
  • 4 adet vesikalık fotoğraf

* E – devletten alınan belgeler kabul edilecektir.