Uzaktan Eğitim Duyurusu
27.03.2020

Sevgili öğrenciler,

30 Mart Pazartesi günü başlayacak olan canlı dersleri izleyebilmek için, derslerin haftalık normal programlanmış ders saatlerinde, öğretim elemanlarımızın almakta olduğunuz derslerin Moodle sayfalarında sizlerle paylaşacakları

biçimindeki linki tıklamanız yeterli olacaktır. Bu paylaşımlar ayrıca sizin student.atilim.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinize de gönderilecektir.

Canlı derslerle ilgili sorun yaşamanız durumunda bunu Dekanlığınız, Enstitü/Okul Müdürlüğünüz veya Bölüm Başkanlığınız ile e-posta yoluyla paylaşmanızı rica ederim.

Temel İngilizce (İngilizce Hazırlık) canlı ders uygulaması 6 Nisan Pazartesi günü başlayacaktır. Normal yaz okulu ve yaz stajlarına yönelik şu an için herhangi bir bilgi mevcut değildir. Gelişmeler sizlerle paylaşılacaktır.

Canlı derslere mutlaka katılmanızı, derslerinize çalışmanızı ve örgün öğretime başladığımız günlerde yapılacak sınavlara hazır olmanızı sizlere bir kez daha hatırlatır, bu yeni dönemde başarılar ve sağlıklı günler dilerim.

Prof. Dr. M. Yıldırım Üçtuğ