SAVUNMA ÖNCESİ TEZ TESLİMİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU
02.04.2020

Sevgili Öğrenciler,

Yaşanmakta olan COVID-19 salgını nedeniyle tezlerini savunmak isteyen öğrencilerin savunma öncesi tez teslimi işlemlerinde değişiklikler olmuştur.

2019 - 2020 bahar döneminde savunma öncesi tez teslimi işlemleri aşağıdaki gibi olacaktır.

- Tezi savunmaya hazır hale gelen öğrencinin tez danışmanı Enstitüye konu ile ilgili onay maili gönderir. Mail atilim.edu.tr/parttime.atilim.edu.tr uzantılı mail adresleri üzerinden gönderilmelidir. (Son gönderim tarihi 09 Temmuz 2020)

- Onay mailinde öğrencinin tez savunması yapabileceği belirtilir. Savunmaya hazır olan tez, pdf formatı ile mailin ekinde olmalıdır.

- Turnitin raporu tezin sonuna eklenmelidir.

- Gönderilecek mail adresi: dogus.kaya@atilim.edu.tr

- Sonraki süreç öğrenci ve tez danışmanının student.atilim.edu.tr/atilim.edu.tr uzantılı mail adresleri üzerinden kendilerine bilgilendirilecektir.