Ders Seçim İşlemleri ve Ders Programı
30.09.2020

Ders seçimleri için son tarih: 05 Ekim 2020

Not: Ders programı gerekli olduğu durumlarda güncellenmektedir. Lütfen belirli aralıklarda programı takip ediniz.

Seçtiğiniz derslerin danışman onayı geldikten sonra kayıt yaptırdığınız derslere Moodle üzerinden de (https://moodle.atilim.edu.tr/) kayıt yapmanız gerekmektedir. Moodle sistemine öğrenci mail adresiniz ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Derslerin Zoom linkleri ilgili dersin Moodle sayfasında sizlerle paylaşılacaktır

Uzaktan Eğitim İşletme (Türkçe) Ders Programı için Tıklayınız

Uzaktan Eğitim İşletme (İngilizce) Ders Programı için Tıklayınız

Ders seçim kılavuzu için tıklayınız.

Yeni kayıt olan öğrenciler için Akademik Danışman (Ders Seçim Danışmanı) listesi için tıklayınız.

Mevcut öğrenciler için ders kayıt danışmanları tez/dönem projesi danışmanlarıdır.

2020 - 2021 GÜZ DÖNEMİ TEZ, YETERLİK, TEZ ÖNERİSİ, DÖNEM PROJESİ, SEMİNER VE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ ŞUBELERİ

Başarılar dileriz.