2020 - 2021 Bahar Dönemi Lisansüstü Programlara Kesin Kayıt İşlemleri
16.02.2021

Kesin kayıt işlemleri için Atılım Üniversitesi İncek kampüsünde bulunan Öğrenci İşleri'ne şahsen başvurmanız gerekmektedir.

(Çalışma saatleri: 09:30 - 12:00/13:00 - 15:30)

Lisansüstü programlar için eğitim ücreti ödeme, kesin kayıt işlemleri ve ders kayıtlarının yapılması: 18 Şubat 2021 – 22 Şubat 2021

Derslerin başlaması – sona ermesi: 22 Şubat 2021 – 18 Haziran 2021

Ders ekleme – bırakma günleri: 01 Mart 2021 – 05 Mart 2021

Ders programı için tıklayınız

Ders kayıt danışmanı listesi ve ders seçim kılavuzu için tıklayınız

Önemli Not 1: Burs başvurusunda bulunan öğrenciler ödemelerini burs sonuçları açıklandıktan sonra yapabilmektedir.

Önemli Not 2: Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği Madde 35(6) gereği “Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.”

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARINA KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• *Lisans mezuniyet belgesi aslı ile birlikte fotokopisi
  • Lisans not döküm belgesi (Transkript) imzalı ve mühürlü aslı (E-imzalı veya doğrulama kodlu olan belgeler de kabul edilmektedir.)
  • Lisans tamamlama yapanlarda ön lisans diploma ve transkript belgeleri
  • Dil şartı olan Yüksek Lisans Programlarına başvuru için **Atılım Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından onaylatılmış İngilizce Yeterlik Belgesi (YDS, YÖKDİL, TOEFL, IELTS veya AİYS)
  • Tezli yüksek lisans programlarına başvuracaklar için ALES belgesi çıktısı (Sonuç Belgesi Kontrol Kodu olanlar kabul edilmektedir.)
  • *Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (E – devlet)
  • *T.C. kimlik kartı veya nüfus cüzdanı fotokopisi
  • E-devlet üzerinden alınan Yerleşim Yeri (İkametgâh) Belgesi
  • Soyadı değişikliği olan kadın adaylar için evlilik cüzdanının ilk 3 sayfası
  • 2 adet vesikalık fotoğraf (Arkalarına T.C. Kimlik no/Ad Soyad yazılı)
  • Başvuru ücretini yatırdığına dair dekont
  • Kayıt Bilgi ve Beyan Formu

* E – devletten alınan barkod numaralı belgeler kabul edilmektedir.

** İngilizce Yeterlik Belgeleri için Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Celal Aktaş tarafından onay alınması gerekmektedir.

DOKTORA PROGRAMLARINA KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

• *Lisans ve yüksek lisans mezuniyet belgesi aslı ile birlikte fotokopisi
  • Lisans ve yüksek lisans not döküm belgesi (Transkript) imzalı ve mühürlü aslı (E-imzalı veya doğrulama kodlu olan belgeler de kabul edilmektedir.)
  • Lisans tamamlama yapanlarda ön lisans diploma ve transkript belgeleri
  • Dil şartı olan Yüksek Lisans Programlarına başvuru için **Atılım Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından onaylatılmış İngilizce Yeterlik Belgesi (YDS, YÖKDİL, TOEFL veya IELTS)
  • ALES belgesi çıktısı (Sonuç Belgesi Kontrol Kodu olanlar kabul edilmektedir.)
  • *Erkek adaylar için askerlik durum belgesi (E – devlet)
  • *T.C. kimlik kartı veya nüfus cüzdanı fotokopisi
  • E-devlet üzerinden alınan Yerleşim Yeri (İkametgâh) Belgesi
  • Soyadı değişikliği olan kadın adaylar için evlilik cüzdanının ilk 3 sayfası
  • 2 adet vesikalık fotoğraf (Arkalarına T.C. Kimlik no/Ad Soyad yazılı)
  • Başvuru ücretini yatırdığına dair dekont
  • Kayıt Bilgi ve Beyan Formu

* E – devletten alınan barkod numaralı belgeler kabul edilmektedir.