Tercih ve Tanıtım Günlerimiz Başladı
11.07.2017

Üniversitemizde Tercih ve Tanıtım Günleri, 11 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak ve 26 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecek.

Tanıtım günleri süresince aday öğrenciler ve aileleri profesyonel rehberlerden tercih danışmanlığı, tanıtım uzmanlarından Üniversitemizin eğitim, burs ve soyal/kültürel/sportif olanakları ile ilgili detaylı bilgi ve ilgili akademisyenlerden dersler, laboratuvar-uygulama-staj imkânları hakkında bilgi alma olanağı bulacaklar. Burs kontenjanları, öğrencilere sağlanan tercih bursu gibi konularda da bilgilendirilecek olan katılımcıların çift ana dal, yan dal, yurt dışı bağlantılarına ve bölümlere ilişkin tüm soruları yanıtlanacak. Bununla birlikte misafirlerimiz, bölüm öğrencilerinin rehberliğinde Üniversite yerleşkesini, sınıfları, laboratuvar ve sosyal alanları gezerek kampüs olanaklarını inceleme imkânı elde edecekler.

Rektörlük girişinde oluşturulacak karşılama masasında Üniversitemiz Hayata Atılım öğrencileri tarafından karşılanacak aday öğrenciler ve aileleri, Tercih Ofisinde Kurumsal İletişim ve Tanıtım Müdürlüğü personelinden Üniversite ve imkânları hakkında detaylı bilgi alabilecekler.

Tercih Günleri Boyunca Rehberlik hizmeti verecek olan tercih danışmanları da öğrencilerin seçmeyi düşündükleri meslekler hakkında bilgi verirken en doğru ve sağlıklı tercih sıralamalarını yapabilmeleri için yardımda bulunacaklar.

Servis saatleri ve ulaşım imkânlarına ilişkin bilgi için aşağıdaki görselden yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için link: http://uniaday.atilim.edu.tr/

Detaylı bilgi için iletişim: 0312 586 81 90-81 91-81 92-81 93-81 94