Yazılım Mühendisliği Bölümümüz, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) ve Avrupa Yeterlilikler Çerçevesi (AYÇ) logolarını alan Fakültenin 7 bölümünden birisi olmuştur.
04.01.2022

YÖK Başkanlığının 23.12.2021 tarihli “TÜRKİYE'DE 39 ÜNİVERSİTENİN 129 LİSANS PROGRAMINA AVRUPA VİZESİ ÇIKTI “ başlıklı duyurusu ile, Türk yükseköğretim tarihinde ilk kez Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi Kurulu tarafından 39 Türk üniversitesindeki 129 lisans programının yeterlilikleri, Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) veri tabanına yerleştirildi. Böylelikle 129 lisans programı, diplomalarında Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi (TYÇ) ve Avrupa Yeterlilikler Çerçevesi (AYÇ) logolarının yer alması hakkını kazanmıştır”  bilgisini ilan etmiştir. Fakültemizden  7 bölüm bu listede yer almaktadır. Yazılım Mühendisliği Bölümümüz, bu hakkı alan Fakültenin 7 bölümünden birisi olmuştur.