Atılım Üniversitesi, Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği öğrencileri, Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Genç Beyinler Yeni Fikirler yarışmasında birinci oldu.
06.06.2023

Türkiye Bilişim Derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen Genç Beyinler Yeni Fikirler - Ankara yarışması 2 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşti. Yarışmaya 9 üniversiteden 61 proje katıldı. Atılım Üniversitesi de birbirinden başarılı 9 proje grubu ile yarışmaya katıldı. İki proje grubumuz ön elemeyi geçerek yarı finale kaldı.

Yarışmada Sektörel Çözümler kategorisinde ECE-VR proje grubumuz birincilik ödülü aldı. Proje danışmanı Yazılım Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nergiz Cagiltay hocamız ve öğrencilerimiz Bilge Kağan PAMUK (Yazılım Müh. Bölümü), Yunus Emre CETIN (Yazılım Müh. Bölümü), Fercan KAPISUZ (Yazılım Müh. Bölümü), İhsan Berk OZCAN (Yazılım Müh. Bölümü) ve Berk ORHAN (Bilgisayar Müh. Bölümü)’ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.